TANITIM

Dil : Oyunu 6 farklı dilde oynayabilirsiniz.(Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca) Standart Mod : Herhangi bir takımla herhangi bir ligde mücadele edebilirsiniz.

Kariyer Mod : Türkiye Bal liginden aldığınız takımı başarıdan başarıya koşturmaya çalışır ve FD Puanınızı yükselterek Teknik Direktör sıralamasında üst sıralara tırmanmaya çalışırsınız.

Antrenman : Oyuncularınıza yüklediğiniz kondisyona, takım moral ve formuna ayrıca mevkisine ve doğal olarak yaşına göre antrenman verimliliği sağlar veya kötü yönde etkilenir.Ayrıca oyuncularınızı bireysel olarakta çalıştırabilirsiniz.

Maç : Taktik ve oyun tarzınızla birlikte, takımınızın agresiflik durumu oyunculara verdiğinizi bireysel taktikler, oyuncularınızın özellikleri, kondisyon ve formları ,oynattığınız mevkileri, rakip takım taktik, oyuncu ve genel özellikleri ile kariyer durumu, takımlar genel puan ve moral durumu, deplasman ve seyirci durumu maçlarınızın skorlarının belirleyicisi olur.

Tesisler : Stad kapasitenizi arttırabilir otel, mağaza, kafe ve restoran yapabilir vede seviye yükselterek gelirlerinizi katlayabilirsiniz.

Altyapı Akademisi : Altyapınızda keşfedilmeyi bekleyen oyuncularınızı as takıma alabilir ve gelişimlerini hızlandırabilirsiniz.Her oyuncu aynı derecede gelişim sağlamaz kimi oyuncular doğuştan yeteneklidir.

Sponsor : Kulüp kariyerine göre yeni sponsorlarla anlaşabilir gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Transfer : Dilerseniz transfer listesinde alıcı bekleyen oyuncularla görüşür dilerseniz de herhangi bir takımın dilediğiniz oyuncusuna transfer teklifinde bulunabilirsiniz.Teklifte bulunduğunuz oyuncunun kariyerine ve takımınızın lig ve genel durumuna göre teklifinize cevap alırsınız.Oyuncu satmak istediğinizde ise oyuncunuzun o sezonki performansı transfer değerini ve gelen teklifleri doğrudan etkiler.

Finans : Finansınız başarınıza endeksli olarak tamamen sizin elinizdedir.Kutudan çıkan bonuslar, puan kartları ve ek paketler gibi durumlar burada asla karşınıza çıkmaz ve sizi bi anda dünya takımı yapmaz sadece başarı ve düzgün finans yönetimi ile bir yerlere gelebilirsiniz.

Taktik : Oyun tarzı ve stili gibi diğer ayarlamalar ile Kadronuzu maça hazırlayabilir sakat ve cezalı oyuncularınızın takibini sağlayarak maç için geri sayıma geçebilirsiniz.

Bireysel taktik : Mevkilere göre oyunculara özel görevler verebilir, görev verdiğiniz oyuncunun verdiğiniz görev kapasitesi kadar o oyuncudan faydalanabilirsiniz.Unutmayın ki her oyuncu aynı göreve yetenekli değildir kimi serbest oynamaya kimi gördüğü yerden kaleye vurmaya kimisi de prese dayalı oyuna daha yatkındır.

Kupalar : Lig ve sıralama durumunuza göre ülkenizin yerel kupasında finale kalmak için çabalar bir yandan da önceki sezon lig durumu ve sıralamanıza göre, gitmeyi hak ettiyseniz UEFA veya Şampiyonlar liginde ülkenizi temsil edebilirsiniz.

Medya :Transferlerinizin büyüklüğüne göre transfer haberlerinizi basında görebilir, Maç sonuçlarına göre de Manşetlerde yerinizi alırsınız.Ayrıca federasyon ve kulüp resmi web sitelerinde de paylaşımlar görebilirsiniz. Diğer yandan iyi oynayan oyuncularınız haftanın enlerine seçilebilir ve o haftayı moralle kapatabilirsiniz.

Yönetim : Takımınızın Karakter ve kariyerine göre başarısızlığı asla kabullenmeyen ve sizi uyarmaktan geri kalmayan bir yönetime sahip olduğunuzu unutmayın.

Taraftar Grupları : Bilinen meşhur taraftar grupları burada da takımlarından uzakta değiller, takımlarını ve sizi yakından takip ettiklerini sürekli aklınızda tutarak başarısızlığı asla aklınızdan geçirmeyin, maç sonu olumlu yada sizi istifaya götürecek kadar sert tepkilerle karşılaşabileceğinizi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir